
Jsme parta a jsme nadšenci. Jsme přátelé, kteří mají společnou vášeň a společný cíl. Milujeme uvařit spoustu jídla, upéct sladké a pozvat rodinu a přátelé ke společnému stolu a užít si, jak jídlo dokáže lidi spojovat. Pro nás je jídlo o vzpomínkách a tradicích. Naší vizí je tvořit tradiční jídlo a dezerty v novém a neotřelém konceptu. Jídlo u kterého si vzpomenete na chvíle, kdy jste byli malí. Jídlo, které vám dělávala babička o prázdninách a do teď na něj vzpomínáte. Pojďte si s námi vzpomenout jaké to je mít fialovou pusu od borůvek, nebo ochutnat, že i žemlovka může chutnat jinak. Propojení vanilkového krému a pražených mandlí je nezapomenutelným zážitkem. Vybavte si chuť našeho makového vdolku s hovězím masem. Máte možnost si vybírat. Pojďte si vybrat a hlavně si do posledního sousta vychutnat naše jídla!
Všechno to začalo v roce 2017 na foodfestivalu, kde jsme se účastnily jako amatéři s nadšením pro vaření a pečení. Naše jídlo a dezerty měly takový úspěch, že jsme měly za dvě hodiny vyprodáno. Byl to moment, kdy jsme si uvědomily, že to, jak vaříme a pečeme nechutná jen nám samotným, ale i úplně cizím nezaujatým lidem. A tak jsme se postupně dostaly až k tomu, že jsme si v roce 2018 otevřely provozovnu.


Všechny naše pokrmy a dezerty jsou připraveny z čerstvých surovin. Snažíme se co nejvíce zapojit lokální a sezonní suroviny a podporovat místní dodavatele a farmáře. Prozatím pečeme a vaříme pouze zakázkově na Vaše objednání. Ovšem najdete naše dezerty i ve vybraných kavárnách v našem regionu.